آیا میدانید بادام خیس فواید زیادی برای بدن دارد؟
کاهش کلسترول بد خون ،پیشگیری از آلزایمر ،جلوگیری از پوکی استخوان و غیره
بادام یکی از دانه های پرفایده ای است که مصرف آن بسیار توصیه می شود البته خواص بادام خیس کرده بیشتر است ، بادام را خوب خیس کرده و پوست آن را جدا کنید تا بدن تان مقاوم تر شود. بادام حاوی ویتامین مواد معدنی مثل کلسیم و روی منیزیم و امگا 3 است . در این بخش به خواص بادام خیس کرده خواهیم پرداخت تا بدانید که با مصرف تعداد کمی از این خوردنی خوشمزه چه اثرات مثبتی روی بدن شما ایجاد می شود.
چرا بادام را قبل از خوردن خیس کنیم
پوست خشک بادام آنزیمی دارد که مانع جوانه زنی آن می شود اما وقتی آن را خیس کنید مانع از بین میرود .خوردن بادام خیس کرده برای گوارش مفید و سالم تر است و همچنین مواد مغذی بدن را تامین میکند که البته این یکی از موارد مهم برای مصرف بادم خیس خورده و پوست کنده است.
همچنین بخوانید:
فواید و خواص بادام خیس کرده به طور روزانه
پتاسیم وپروتئین و چربی اشباع نشده بادام برای سلامت قلب مفید است.
ویتامین ای موجود در آن مشکلات قلبی را کاهش و ازحمله قلبی جلوگیری می کند همچنین التهاب رگ ها را از بین میبرد.
یکی از بهترین راه ها برای تامین انرژی خوردن روزانه بادام خیس کرده است چون به دلیل وجود مس ریبوفلاوین منگنز در بادام متابولیسم بالا می رود.
ویتامین ای و کلسیم موجوددر بادام کلسترول بد خون را کاهش میدهد.
ریبوفلاوین و کارنیتین عملکردمغز را بهبود واحتمال آلزایمر راک اهش میدهد.
موادمعدنی ، ویتامین و فسفرموجود در بادام از پوکی استخوان جلوگیری کرده و درسلامت دندانها موثر است.
بادام خیس خورده فشارخون راتنظیم میکند.
سعی کنید بادام رادررژیم غذایتان بگنجانید زیرا ازسرطان روده جلوگیری میکند.
منبع: payesh8523